Реклама в BUSINESS-EUROPE.EU

Реклама в BUSINESS-EUROPE.EU – Първият Европейски бизнес каталог, който е част от международна онлайн платформа за бизнес сътрудничество в рамките на Европейския съюз и извън него.

Рекламирайки в каталога Busines-Europe, вие и вашият бизнес ще станете част от партньорска мрежа за комуникация и търговия на стоки и услуги, която има за цел да ви свърже с потенциални бизнес партньори и клиенти от България и света.

Ставайки част от BUSINESS-EUROPE.EU, вие ставате част от международните икономически отношения. Регистрирайте фирмата си в Първия Европейски бизнес каталог или се свържете с екипа на каталога за повече информация.

Цени за реклама в BUSINESS-EUROPE.EU

ПАКЕТстандартенпродуктов минипродуктов максиVIP
Цена за 12 месеца199 лв.299 лв.699 лв.1999 лв.
Цена за 6 месеца119 лв.169 лв.369 лв.1299 лв.
Информация за дейността Предоставена от вас информация за дейността ви, без ограничения в размера на текста.До 300 символаДо 500 символаДо 800 символаДо 1800 символа
Снимка или лого на фирмата Представя се в непосредствена близост до името на фирмата в различните раздели и отрасли.дададада
Снимки/графики Предоставен от вас снимков/графичен материал за оформление на презентацията на фирмата.6101520
Контакти Линк към вашия сайт, информация за контакти – телефон, email, адрес.дададада
Форма за обратна връзка Форма за контакти, чрез която ще получите автоматично email със запитване от страницата на вашата презентация.дададада
Приоритет при търсененедадада
Видео презентация Предоставена от вас видеопрезентация, която да бъде включена в презентацията с линк.нененеда

Цените са без ДДС

BUSINESS-EUROPE.EU си запазва правото да актуализира условията и цените за участие в сайта с цел подобряване на услугите, които предлага, като се ангажира да уведомява своевременно своите клиенти.

 

Банер реклама в BUSINESS-EUROPE.EU

ПозицияРазмериБрой месециЦена
Начална страница273х273 рх1399 лв.
Вътрешна страница273х273 рх1149 лв.

Цените са без ДДС

BUSINESS-EUROPE.EU си запазва правото да актуализира условията и цените за участие в сайта с цел подобряване на услугите, които предлага, като се ангажира да уведомява своевременно своите клиенти.