fbpx

6 полезни приложения за вашия смартфон

В днешно време телефонът ни е част от нашето ежедневие. Той е източник на информация, комуникираме и работим чрез него. Това е причина внимателно да подбираме приложенията, които теглим и инсталираме. По този начин смартфонът ни ще е изключително удобен и ефикасен. Най-известните приложения са Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp и Viber, но освен тях има и много други, които ще бъдат също толкова полезни за нас.

Това са приложенията, които могат да улеснят ежедневието ни. Може да се изтеглят както от потребители на Apple, така и за тези, които предпочитат Android.

Snapseed приложението е за обработване на снимки. Приложението съдържа настройки, които могат да се управляват от всеки без значение дали има интерес към фотографията или не. Има различни филтри – такива, които са забавни и такива, чрез които снимките с обикновена камера се превръщат в професионални кадри. Интересен факт за това приложение е, че любителите фотографи го предпочитат пред мобилната версия на Photoshop.

LastPass – приложение за съхранение на пароли. Приложението е изключително надеждно и лесно достъпно. Функциите му са да съхранява паролите във вашия смартфон, но също така и да генерира пароли за улеснение на потребителите.

Shazam – приложението, което може да открие почти всяка песен за секунди. Приложението е известно от доста време, но продължава да държи нивото си на потребление. Почти всеки човек има това приложение на своя смартфон, защото е удобно, лесно за използване и ефикасно.

Waze – пътно приложение. Waze показва карта, трафик, пътна обстановка и дори камери и полиция, ако има такива.

Онлайн банкиране – почти всяка банка има онлайн банкиране и съответно приложение с тази цел. Може да не го използвате всеки ден, но е добра идея да имате такова приложение на вашия телефон. По този начин може да следите баланса по вашите сметки.

Star Walk 2 Free – приложение за звездите. Това приложение е по-скоро с цел развлечение. Неговата функция е да описва звездите, които виждаме на небето в даден момент. Единственото, което трябва да се направи, е да се насочи камерата на телефона срещу съответната звезда и приложението ще намери информация за нея.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Добави коментар