fbpx

Безплатни приложения, които ще помогнат да развиете вашия бизнес

Собствениците на малък или среден бизнес винаги са в движение и често освен ръководители на екипа са и изпълнители на голяма част от дейностите, необходими за поддържането му. Именно поради тази причина се налага да търсят помощници, които да спестят поне част от ангажиментите им и едновременно да ги карат да изглеждат по-професионално пред своите клиенти.

Ако сте собственик на бизнес и търсите инструменти, които ще ви помогнат да го развиете, то тази селекция е за вас.

1. Scanner App

Това безплатно приложение за малък бизнес ви позволява да изпращате документи и формуляри в движение. Той фотографира документа и го преобразува в PDF или JPEG. Можете да направите няколко снимки и да ги превъртите в един документ и дори да добавите подпис.

Приложението Scanner работи само за iOS, така че можете да опитате CamScanner, ако сте фен на Android

2. Wunderlist

Wunderlist поддържа нещата прости, но ефективни. Това е приложение, в което може да съставите списък със задачи, който може да споделите с екипа си. Синхронизира се автоматично, така че вашите служители да могат да видят какви елементи са направени и кои все още са в очакване.

Основната версия на Wunderlist е безплатна.

3. LinkedIn

Това е мощен маркетинг инструмент. Той ви дава възможност да изпращате актуализации в движение, да добавяте нови връзки, да набирате нови служители, да следвате вдъхновяващи компании и хора и да следите конкуренцията си.

4. Google Drive

Този инструмент ви дава възможност да създавате документи, електронни таблици и презентации в движение, да ги споделяте с екипа си и е напълно безплатен.

5. Slack

Инструментът е страхотен за групов чат, лични съобщения, видео разговори и изпращане на файлове по всяко време.

6. Canva

Canva е приложение, с което може лесно да създавате изображения в социалните медии и да редактирате снимки без познания за графичен дизайн.

Снимка: Pixabay

Comments

  • zoritoler imol
    14.04.2022 at 5:59

    You made some first rate factors there. I seemed on the web for the problem and located most individuals will go together with with your website.

chat
Добави коментар